Primall sh.p.k.

Rreth nesh

PRIMALL Sh.P.K. është pjesë e PRIMA GRUP, Kompani nderkombetare e specializuar ne import dhe distribucion të produkteve më të mira të duhanit.

MISIONI DHE VIZIONI

Kënaqësia e klientëve tanë është satisfaksioni ynë dhe një motiv për të arritur rezultate akoma më të mira. Ne bëjmë një “garë” të vazhdueshme për të kënaqur nevojat e klientëve tanë, duke bërë të mundur që produktet tona të jenë të disponueshme në çdo kohë dhe në çdo vend…

SHITJE DHE DISTRIBUCION

Ekipi Ynë Me Përvojë I Shitjes Dhe Distribucionit Është Mjaft Mirë Organizuar Për Të Plotësuar Kërkesat E Tregut Në Republikën E Shqipërisë. Ne Ofrojmë Shërbime Cilësore Në Fushën E Shitjes Dhe Distribucionit.

LOGJISTIKA

Kompania jonë ofron shërbime efektive në pjesën e menaxhimit të magazinave gjithashtu dhe të gjitha operacionet dhe procedurat lidhur me importin, eksportin, doganën dhe procedurat e tatimeve dhe akcizës.
Ne kemi magazina moderne…

Kontakte

Kompania: PRIMALL Sh.P.K

PrimaLL Sh.P.K.

PRIMALL Sh.P.K. Is Part Of The PRIMA GROUP International Corporation, Specializing In The Import And Distribution Of Leading Tobacco Products.

JTI Japan Tobacco International L.L.C

JTI - Japan Tobacco International is the international tobacco division of Japan Tobacco, a leading international tobacco product manufacturer.

All Rights Reserved PRIMALL Sh.P.K. © Copyright 2020