Prima tobacco

Rreth Nesh

PRIMA TOBACCO L.L.C. është anëtare e grupit të kompanive PRIMA si dhe është distributor dhe importues i autorizuar ekskluzivë i produkteve të JAPAN TOBACCO INTERNATIONAL për territorin e Kosovës.

MISIONI DHE VIZIONI

Që nga krijimi, vizioni ynë ka qenë për të krijuar një kompani, e cila do të jetë e suksesshme në biznesin e saj, por edhe për të krijuar një kompani që do të jetë e njohur falë kualitetit të saj të lartë që i ofron kostumatorvë të saj.

Shitje & Distribuim

Ekipi ynë me eksperiencë të shitjes & distribuimit është i organizuar mirë për ti knaqur kërkesat e tregut në Kosovë.Ne sigurojm shërbime kualitative në hapsirat e shitjes, distribuimin e mallit, etj.

Logjistika

Kompania jonë mund të ofrojë shërbime shumë efektive në fushën e menagjimit të depos & të gjitha procedurat lidhur me import, eksport, pastrim doganor, procesim të taksave  & akcisave.

Kontakti

Kompania: Prima Tobacco L.L.C

Prima Tobacco

PRIMA Tobacco Is Part Of The PRIMA GROUP International Corporation, Specializing In The Import And Distribution Of Leading Tobacco Products.

JTI Japan Tobacco International L.L.C

JTI - Japan Tobacco International is the international tobacco division of Japan Tobacco, a leading international tobacco product manufacturer.

All Rights Reserved Prima Tobacco L.L.C © Copyright 2020