MISIONI DHE VIZIONI​

PRIMALL Sh.P.K. është pjesë e PRIMA GRUP, Kompani nderkombetare e specializuar ne import dhe distribucion të produkteve më të mira të duhanit

PRIMALL Sh.P.K. gjatë fillimit të ushtrimit të aktivitetit kishte për qëllim të bëhej ne biznesin e vet dhe që do të dallohej për cilësinë dhe shërbimet që do të ofronte. Kjo gjë për ne nënkupton monitorim të vazhdueshem dhe përsosje të shërbimeve tona, për të plotësuar nevojat e klientëve tanë.
Sot ne nuk mund të themi që kemi patur sukses ne gjithçka, por besojmë se jemi një kompani e suksesshme në fushën e importit dhe distribucionit.

Kënaqësia e klientëve tanë është satisfaksioni ynë dhe një motiv për të arritur rezultate akoma më të mira. Ne bëjmë një “garë” të vazhdueshme për të kënaqur nevojat e klientëve tanë, duke bërë të mundur që produktet tona të jenë të disponueshme në çdo kohë dhe në çdo vend.

Ne që në fillim zgjodhëm besimin e klientëve tanë dhe qëllimi dhe kënaqesia jone është qe të mos ndryshojë asnjëherë.

Rreth nesh

Ambientet tona afariste (zyrat) gjenden në qendër të Tiranës, në adresën Ibrahim Rugova Str.Kontakt Building, Nr.10, kati 4, Tiranë, Shqipëri.Magazinat tona gjenden në adresën Autostrada Tiranë-Durrës, km2,Kashar.PRIMALL Sh.P.K. është importuesi dhe distributori ekskluziv i produkteve të duhanit të Japan Tobacco International për territorin e Republikës së Shqipërisë.Në tregun e Republikës së Shqipërisë ne ofrojmë brendet e cigareve në vazhdim:

  • Camel
  • Winston

Këto produkte mund të gjenden pothuajse në çdo pikë shitjeje në territorin e Republikës së Shqipërisë.

All Rights Reserved PRIMALL Sh.P.K. © Copyright 2020