Прима мк

За нас

ПРИМА.МК е дел од интернационалната корпорација ПРИМА ГРУП, специјализирана за увоз и дистрибуција на водечки тутунски производи.

Мисија и Визија

Задоволството на нашите клиенти е наша сатисфакција и мотив за постигнување на уште поголеми успеси.Ние сме во постојана трка да ги задоволиме потребите на нашите клиенти на тој начин што нашите производи…

Продажба и Дистрибуција

Нашиот искусен тим за продажба и дистрибуција е добро организиран за да се задоволат барањата на пазарот во Република Македонија. Ние обезбедуваме квалитетни услуги во областа на продажбата и дистрибуцијата.

Логистика

Нашата компанија нуди ефективни услуги во делот управување и магацински менаџмент, како и останатите процедури во врска со увоз.
Нашата компанија може да понуди многу ефективни услуги во областа на управување со магацин…

Контакт

Компанија:PRIMA.MK LLC

Prima MK

JTI Japan Tobacco International L.L.C

Политика за квалитет

Постојано подобрување на квалитетот на услугите со цел да ги реализираме барањата на крајните потрошувачи, да ги исполниме нивните очекувања, а со тоа да го зголемиме нивното задоволство и да ја оправдаме нивната доверба и лојалност.

Препознавање и контрола на опасностите по здравјето на вработените заради спречување на повреди на работните места и нарушување на здравствената состојба како резултат на условите во работната средина.

Почитување на сите законски прописи кои се однесуваат на дејноста и делокругот на работењето на нашата компанија.

All Rights Reserved PRIMA MK © Copyright 2020