Primall sh.p.k.

Rreth nesh

PRIMALL Sh.P.K. është pjesë e PRIMA GRUP, Kompani nderkombetare e specializuar ne import dhe distribucion të produkteve më të mira të duhanit.

MISIONI DHE VIZIONI

Kënaqësia e klientëve tanë është satisfaksioni ynë dhe një motiv për të arritur rezultate akoma më të mira. Ne bëjmë një “garë” të vazhdueshme për të kënaqur nevojat e klientëve tanë, duke bërë të mundur që produktet tona të jenë të disponueshme në çdo kohë dhe në çdo vend…

SHITJE DHE DISTRIBUCION

Ekipi Ynë Me Përvojë I Shitjes Dhe Distribucionit Është Mjaft Mirë Organizuar Për Të Plotësuar Kërkesat E Tregut Në Republikën E Shqipërisë. Ne Ofrojmë Shërbime Cilësore Në Fushën E Shitjes Dhe Distribucionit.

LOGJISTIKA

Kompania jonë ofron shërbime efektive në pjesën e menaxhimit të magazinave gjithashtu dhe të gjitha operacionet dhe procedurat lidhur me importin, eksportin, doganën dhe procedurat e tatimeve dhe akcizës.
Ne kemi magazina moderne…

Kontakte

Kompania: PRIMALL Sh.P.K

  • +35544500909
  • Faksi: +35544500910
  • E-mail: info@primall.al
  • Rruga: Ibrahim Rugova, Pall.Kontakt, Nr.10, Kati 4, Tiranë, Shqipëri

PrimaLL Sh.P.K.

PRIMALL Sh.P.K. Is Part Of The PRIMA GROUP International Corporation, Specializing In The Import And Distribution Of Leading Tobacco Products.

JTI Japan Tobacoo International L.L.C

JTI - Japan Tobacco International is the international tobacco division of Japan Tobacco, a leading international tobacco product manufacturer.

All Rights Reserved PRIMALL Sh.P.K. © Copyright 2020